BTO

Kwaliteit, enthousiasme en snel kunnen schakelen maken BTO tot een graag geziene partner.

BTO bouwplanning en advies

BTO bouwplanning en advies is een kleinschalig bureau dat is gericht op het oplossen van uw ruimtevraagstukken. Kwaliteit, enthousiasme en het vermogen om snel te schakelen maken BTO tot een graag geziene partner. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers: particulieren met ruimtegebrek, het midden- en kleinbedrijf met een huisvestingsvraagstuk, architecten, bouwbedrijven, vastgoedpartijen en (semi-)overheid.

Ons werk

BTO bouwplanning en AdviesHet werk van BTO Bouwplanning en Advies varieert van het tekenen van een dakkapel tot het ontwerpen van woningen en utiliteitsgebouwen – en alles daar tussenin. Voor zowel eigen projecten als voor derden -architecten en bouwbedrijven- verzorgen wij de uitwerking van bouwplannen. We kennen de eisen voor nieuwbouwprojecten en voor wijziging van reeds bestaande gebouwen. Ook met herbestemming van bestaande gebouwen tot nieuwe bedrijfsruimten, kantoren en woningen hebben we de nodige ervaring.

Bel ons niet alleen bij bouwplannen… we doen veel meer. Onze werkzaamheden omvatten onder meer:

  • Locatie-onderzoek en quickscan
  • Ontwerp of verbouwing van uw woning of bedrijfspand
  • Aanvraag om Omgevingsvergunning
  • Prijsvorming en bouwbegeleiding na aanvraag omgevingsvergunning
  • Visualisaties en opgewerkte (verkoop-)plattegronden
  • Uitwerken van bouwplannen van derden van schetsontwerp tot werktekeningen
  • Ontruimingsplattegronden
  • Splitsingstekeningen

 

Specialist in ruimtecreatie

Hoewel we vrijwel alle binnen ons vakgebied voorkomende werkzaamheden voor onze rekening kunnen nemen, ligt de grootste kracht van BTO Bouwplanning en Advies letterlijk in het vinden van ruimte: uitzoeken welke mogelijkheden er zijn binnen de geldende regels, en vervolgens een op maat gesneden oplossing bieden voor uw woon- of werkwensen. Want ook voor u passen we maatwerk toe.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Heeft u bouwplannen of loopt u vast
met bouwvergunningen?

Neem contact op